|
|
Носii аудiо.
|
| Автор |
Сообщение |
Vasiles
Ветеран

|
RE: Носii аудiо. / 09-01-2023 07:23
(09-01-2023 01:55)slavikk писал(а): навіть на смарт в цілому можна уяву мати про характер звуку,
4-ті корнуоли дуже гарно грають Висловлю свою думку. Я всю цю акустику неодноразово слухав . Спеціально їздив на демонстраційні прослуховування, в порівнянні, щось є у друзів. У самого 7 одиниць Кліпша вдома.
RF -7 це новоділ, який немає нічого спільного з тим звуком ,який подобається мені.
Але вже вся лінійка "герітаж" грає як на мене добре, якісь моделі краще, якісь менш цікаво. Вважаю Корни, тим і цінні, що в добрих руках є універсальними і здатні відіграти будь які жанри.
Про звук на відео. Ну це просто огида,, нічого спільного з тим як вони звучать в реалі не немає. Сорі, але це моя думка.
(09-01-2023 06:51)t.800 писал(а): что его система для него самая наилучшая. Так це абсолютно вірно.
Тому в мене власне те, що мені подобається.
Просто ми відхиляємось від теми.
Немає значення який носій, якщо він якісно записаний, а система в змозі це відтворити, меджик забезпечений
(09-01-2023 06:51)t.800 писал(а): а метров пятнадцать выделенной линии,
так точно смысл есть. Маленький і відповідної якості запобіжник, дає не менший, яби сказав навіть більший ефект, так як запобіжник є найслабшою ланкою в ланцюгу живлення аудіоблоку.
Якщо в живлені все на рівні, то без аудіофільського запобіжника всі потуги діляться на половину
(Отредактировал 09-01-2023 в 07:32 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
| Сообщения в этой теме |
RE: Носii аудiо. - Vasiles - 09-01-2023 07:23
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|