Tidal vs Qobuz
|
Автор |
Сообщение |
Vasiles
Ветеран

|
RE: Tidal vs Qobuz / 29-12-2022 04:20
(28-12-2022 20:39)Тибетский Ламер писал(а): [quote][quote]-- "досвід" - це абсолютно приватний випадок. .
-- роутер такого ж виробника як в мене і відзначили, що стало краще. з дорогим Лінксісом, і мене не вразило ні разу...
---А ще в моїй системі імпульсні блоки живлення ведуть себе набагато краще, ніж доволі дорогі лінійні.... Коли імпульсники кращі за лінійники.  Висновок один, лінійники неякісні, ось і результат, ось і "приватний досвід" . Смішно звичайно, так поставте якісні лінійники, тойже Фарад або ifi, а не кетайчатину, чи самопали. Напевно така сама ситуація і з дорогим роутом, щось накосячено.
Я ні з чим не ношуся, я кажу як працює на якісних компонентах стрім секція. Те що Ви кажете, це "приватний досвід" , який немає нічого спільного з правильною побудовою стрім секції. Звичайно розказати Вам нема про що.
На цьому можемо і завершити, якщо Ви не вимозі зрозуміти різницю між " приватним досвідом " і реальністю 
З.І. Моя мова про те, що треба зробити, щоб зрівняти по якості звук зі стріму і СД.
У Вас цього на сьогодні, просто не може бути, не залежно від того, який у Вас провайдер. Умови не виконані.Неможливо на імпульсниках отримати якість СД, тут і до ворожки не ходи.
(Отредактировал 29-12-2022 в 04:28 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Tidal vs Qobuz - Vasiles - 29-12-2022 04:20
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|