| 

| 
					Tidal vs Qobuz
				 |  
			| Автор | Сообщение |  

| Vasiles   Ветеран

| 
			| RE: Tidal vs Qobuz  / 29-12-2022 04:20 

(28-12-2022 20:39)Тибетский Ламер писал(а):  [quote][quote]-- "досвід" - це абсолютно приватний випадок.  . -- роутер такого ж виробника як в мене і відзначили, що стало краще.  з дорогим Лінксісом, і мене не вразило ні разу...
 ---А ще в моїй системі імпульсні блоки живлення ведуть себе набагато краще, ніж доволі дорогі лінійні....
 Коли імпульсники кращі за лінійники.    Висновок один, лінійники неякісні, ось і результат, ось і "приватний досвід" . Смішно звичайно, так поставте якісні лінійники, тойже Фарад або ifi, а не кетайчатину, чи самопали. Напевно така сама ситуація і з дорогим роутом, щось накосячено.  
Я ні з чим не ношуся, я кажу як працює  на якісних компонентах стрім секція. Те що Ви кажете,  це "приватний досвід" , який немає нічого спільного з правильною побудовою стрім секції. Звичайно розказати  Вам нема про що. 
На цьому можемо і завершити, якщо Ви не вимозі зрозуміти різницю між " приватним досвідом " і реальністю   
З.І.  Моя мова про те, що треба зробити, щоб зрівняти по якості звук зі стріму і СД. 
У Вас цього на сьогодні, просто не може бути, не залежно від того, який у Вас провайдер. Умови не виконані.Неможливо на імпульсниках отримати якість СД, тут і до ворожки   не ходи.

(Отредактировал 29-12-2022 в 04:28 Vasiles.)

Все пізнається в порівнянні !
 Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
 |  |  
	|   |  |  | |  Выразили согласие: |  | 
 | 

| Сообщения в этой теме |  
| RE: Tidal vs Qobuz -  Vasiles - 29-12-2022 04:20 |  

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

| 

|