Законы шнурковщины.
Автор Сообщение
Тибетский Ламер Не на форуме
Ветеран

RE: Законы шнурковщины. / 06-12-2022 18:50
лысый, думаю, шо спеціалістам з базовою освітою в галузі психіатрії буде й вам що сказати.
Ви краще по суті питання дайте відповідь.

Фізика крім теорії визнає ще й емпіричний досвід. Повторений емпіричний досвід - вже статистика, яка переростає в гіпотезу за відсутності наукової бази, а за наявності такої в теорію.
Зі свого боку можу заявити, що я скептик. Але, коли я за допомогою сабжу отримую прогнозований результат кожного разу, то вважаю це певною закономірністю.
Нажаль організувати вам ваш улюблений сліпий тест в мене не вийде через цілий ряд об'єктивних причин. Так, не мені, а саме вам.... Тому й розмова безпредметно. А так би посміялися. Особливо ви... Але такі як ви, ніколи собі не зізнаються, що МОЖЛИВО, помилялися у висновках...
То й розважайтесь собі, скільки влізе. От тільки лаврів "Рагуля Санчеса" вам не бачити... А я й далі користуватимусь якісними кабелями для досягнення необхідного мені результату.
"Так оставьте ненужные споры, я себе уже всё доказал..."© москальський бард В.С.Висоцький
P.S. для ознайомлення https://hi-fi-forum.net/forum/thread-121679.html
P.P.S. більшого скептика ніж novack, складно було б найти... "а поди ж ты"

(06-12-2022 18:39)Vasiles писал(а):  У спеціалістів з базовою освітою в анджінерії, ніколи не було нема і не буде звуку
Можна було б записати другим законом антишнурівщини, але є винятки і доволі багато. Тому мимо.
(Отредактировал 06-12-2022 в 18:54 Тибетский Ламер.)

Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!

Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
Найти все сообщения

Выразили согласие: artshop , vitamir

Сообщения в этой теме
RE: Законы шнурковщины. - Тибетский Ламер - 06-12-2022 18:50

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS