Складові якісного мережевого стріму
Автор Сообщение
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 12-11-2022 21:25
"собаки гавкають, караван йде"
Міф N2
Що цікаво, що ніхто тут хто хоч трішки реалізував стрім, не відповів на моє запитання : "що знаходиться на вході інет кабелю в хату" . А це є досить важливо і є одним із вирішальних факторів успіху. Я розумію що немає про що говорити, тому що у більшості на вході стоїть незрозуміла коробочка від провайдера інету. Ця коробочка в основному обєднює функцію модема і віфая і живится дешевим імпульсником. Може я і помиляюсь, тому чекаю розповідей від власників. Власне на цій коробці все і завершується, незалежно що після неї буде: хороші патчі, аудіофільський свіч.
В правильному стрімі, має бути розділення, окремий якісний Модем з дуже добрим лінійним живленням. А дальше Роутер, який і буде виконувати функцію свіча, теж на дуже доброму лінійному живлені. Оптимально і є відчутня різниця, якщо лінійники живляться від електрофільтру, який підключений добрим силовим . В мене є відчутня різниця як підключені лінійники.
Дальше, Роутер який не кожному Роутеру рівня, це вже треба підбирати як вони по звуку. Ауралік, наприклад рекомендує для своєї продукції в основному два бренди і це Netgear i Asus.
Свіч: в моєму випадку проводити ще експеремент з додатковим свічем не чую потреби. Якби я вважав що це потрібно, то обовязково спробував.

Все пізнається в порівнянні !

Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Складові якісного мережевого стріму - Vasiles - 12-11-2022 21:25

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS