Про TDA1540 поговоримо..!?
Автор Сообщение
Nemo Не на форуме
Ветеран

RE: Про TDA1540 поговоримо..!? / 08-10-2022 18:50
Але, варто зазначити, що з часом знаходити та купувати мікросхеми TDA1540, як кераміку, так, уже і пластик стає складніше і дорожче.
І ці мікросхеми переходять в розряд рідких, дорогих, дефіцитних ламп.

Що ні скільки не дивно, адже з початку виробництва CD програвачів на TDA1540 в 1982 році минуло уже 40 років.

Власне, якщо на це буде певний запит, думаю, я з часом по мірі можливостей буду збирати два варіанти ЦАП на TDA1540 16 біт, думаю, в цьому буде певний сенс і запит на існування концепції.
Ці ЦАП будуть саме з SPDIF входом.

Раніше я планував робити такі реалізації на TDA1540 в вигляді програвача/транспорту SD картки з S/PDIF виходом та входом, ресурси процесора Cortex M7, який я використовую дозволяють це реалізувати.
Недавно я також розібрався як вчепити до цього процесора великий гарний кольоровий дисплей з тачскріном та прописати на ньому графічний інтерфейс.
Раніше для цих цілей я використовував і використовую невеликий OLED дисплей.
ресурсів процесора вистачає також щоб використати два його USB порти і Ehernet, WI-FI і тому подібне.

Особисто я слухаю варіант програвача на 8 TDA1540 16 біт з SD карткою як твердотільний програвач з SPDIF входом.
Але це виключно для себе, реалізація на широкий загал програвача з SD карткою не передбачається, - не на часі робота з завершеним графічним інтерфейсом, управлінням, пультами дистанційного керування і тому подібним.
Нема бажання і не бачу сенсу цим займатися.

Відповідно, буде тільки варіант ЦАП з SPDIF входом.
(Отредактировал 08-10-2022 в 18:51 Nemo.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Igor65 , Вячслав_М , BAXTER2000

Сообщения в этой теме
RE: Про TDA1540 поговоримо..!? - Nemo - 08-10-2022 18:50

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS