Кава це математика
|
Автор |
Сообщение |
Тибетский Ламер
Ветеран

|
RE: Кава це математика / 08-10-2022 12:56
Я абсолютно не в темі, але каву люблю. Полюбив я її в 2001 році. Розповім передісторію...
В грудні 2001 р я потрапив до Португалії, до мальовничого села Перейру, що недалеко від м.Томар, та м.Феррейра-ду-Зезере. Навпроти будинка де я проживав, було кафе Сааведра, власником якого був такий собі Антоніо.. тип на своїй хвилі, і доволі неприємний у спілкуванні. Навіть аборигени його недолюблювали. Тому, двома кілометрами нижче, в сусідньому селищі Венда Дош Тремосуш, в кафе у милої тітоньки дони Рози завжди був аншлаг, а у Антоніо порожньо. Але кожного ранку, десь починаючи з 5-ї години, біля його кафе збиралась велетенська черга з вантажівок, та "бригадних" автомобілів - всі перед роботою пили каву.
Кава у Антоніо була дуже смачна, і знали про це ц всій окрузі і не тільки. Отож відвідували кафе Антоніо тільки заради кави!!
Доречі, в Португалії, біля кожного кафе є вивіска, який саме бренд кави продають в цьому кафе. У Антоніо висіла вивіска Buondi. Якось я запитав у нього, в чому секрет його смачної кави, бо той самий Buondi, я куштував по всій Португалії, на що він мені відповів, що достеменно не знає. Можливо вода, а можливо "макіна" добре налаштована. "Макіна" - у португальців все механічне, включно з каквоваркою. Макіна у Антоніо була на вигляд звичайна професійна, на дві частини... якщо не помиляюсь, то Крупс. А може інша. Але з того часу, я смачнішої кави не пив. І з того часу добряче присів на каву.
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|