Кава це математика
|
Автор |
Сообщение |
serapion1984
Ветеран
    
Откуда: Київ
Сообщений: 3 758
Репутация: 396
|
RE: Кава це математика / 07-10-2022 12:53
Дивлячись для якого рівня консистенції потрібно вспінити молоко. Якщо просто ввалити густу пінку в каву, то так є купа міксерів, є з підігрівом, вони коштують недорого. У мене є клатронікс, брав новий за 600 грн. Може вспінити молоко по холодному, з підігрівом або приготувати какао.
Проте пінка занадто густа і не підходить для латте-арт. Тут, виявляється, необхідну консистенцію можна отримати тільки на проф стімері. Або люди колхозять зі стімерами побутових рожкових кавоварок.
А, взагалі то, кожному своє. Наприклад, для того щоб доїхати з дому на роботу не обов'язково купувати мерседес, цілковито вистачить шевролє авео. Якщо згадати на якомі ми форумі то для того щоб прослухати улюблену музику АС дорожче ніж за 200 доларів не потрібні, на власному досвіді переконався. Але.....  
Підпис на стадії переродження..
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|