CD програвач для прослуховування "важкої" музики (Moonspell)
Автор Сообщение
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: CD програвач для прослуховування "важкої" музики (Moonspell) / 26-09-2022 18:48
(26-09-2022 18:27)duda писал(а):  Может я что-то не правильно понимаю .Что бы был предметный разговор,
Максиме, щоб була предметна розмова, відкрийте тему, яка Вас цікавить. Тому що у кожній вітці форуму Ви "зїзджаєте" не туди.
От там і я з Вами поговорю про те що Вас "болить"
А так взагалі ця тема досить смішна, тому що конкретно СД плеер не такий вже і "жанровий"
Під тяж необхідно заточувати всю стстему. Це зрештою моя думка

Тепер що до СД плеера. Чим плеер кращий, читай дорожчий тим він буде більш роздільніше і детальніше відігрувати ту "кашу" яка є в наявності в "важкій" музиці. Джаз набагато легше "грати"
А дальше міжблоки відповідної якості, підсилення, Акустичні кабелі , акустика. Чисте живлення, силові, без живлення про БАС треба забути, хіба що включити лауднес і накрутити тембри, але це знову "каша" в тяжі і ми вернулися др того з чого почали.
Знову таки це те що я провірив і що знаю.
В системі повинно бути все гармонійно, якщо ні, то щось буде вилазити "боком". Але в цьому світу, все відноснеParty0012
(Отредактировал 26-09-2022 в 19:09 Vasiles.)

Все пізнається в порівнянні !

Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Найти все сообщения

Выразили согласие: BOSS.INC

Сообщения в этой теме
RE: CD програвач для прослуховування "важкої" музики (Moonspell) - Vasiles - 26-09-2022 18:48

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS