Складові якісного мережевого стріму
Автор Сообщение
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 14-09-2022 19:11
(14-09-2022 08:43)эполитт писал(а):  где же самый главный секрет, где Nas Synology или что-нибудь покруче! Или все же Тидал?
Цікава штучка Nas Synology. Я все ще на етапі вдосконалень і пошуків.
Тідал одне із функцій чим мене підкупив, так це плейлистами, нереально так прослуховувати музику з твердих носіїв. Особливо це стосуеться джазових композицій, які вже погруповані і по стилях і по жанрах і по виконавцях.
Можливо навіть колись і спробую Nas Synology , так же як і Кобуз, Кобузь дуже скоро буду зрівнюватиУлыбка
(14-09-2022 09:07)zick писал(а):  1 --чтоб разобраться с этим кодеком и с
Какие там фильтры вшиты,
2---На что не последний человек в аудио Нил Янг ответил - «Мастеры TIDAL — это деградация оригинала, . Я ушел оттуда.
3-- Это действительно не кодек, а философия.
1. Так яж написав який фільтр вшитий в цей кодек. Він висвітлюється на екрані і всі можуть це прочитати, вручну щось поміняти, поставити інший фільтр неможливо. Добре це чи ні ми не будемо знати. Але якість досить таки не погана.
2. Я ушел оттуда. насправді його послали, а це як кажуть дві різні опції Biggrin і говорити тут немає про що.
3. Так це філософія і мільйони підписників цю філософію підтримають .
З.І. недарма я вважаю Вас дослідником і Ви це довели. Але деколи результати можуть не спвіпадати з реальностью, правда це вже не Ваша провинаParty0012

(14-09-2022 14:10)VNV73 писал(а):  Тобто, для початку треба навчитися відрізняти м'ясо від сої. І тоді, можливо, настане порозуміння, що Тідал - це не м'ясо,
Цікаво читати "думки" людей, які їдять "мясо" з щербленої посуди, алюмінієвими виделками і ріжуть це "мясо" ржавим ножем.Tongue0011
Так Ви для початку покажіть свою "посуду" потім ми вирішимо який Ви дегустаторBiggrin
(Отредактировал 14-09-2022 в 19:47 Vasiles.)

Все пізнається в порівнянні !

Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Найти все сообщения

Выразили согласие: zick

Сообщения в этой теме
RE: Складові якісного мережевого стріму - Vasiles - 14-09-2022 19:11

Переход:

Пользователи просматривают эту тему:

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS