Выбор усилителя для электронной/танцевальной музыки.
|
Автор |
Сообщение |
djarchimed
Участник

|
RE: Выбор усилителя для электронной/танцевальной музыки. / 02-08-2022 14:13
(02-08-2022 12:57)NoOneIsThere писал(а): Краще взяти зовнішній ЦАП. Якщо джерело ПК, то навіщо вам темброблок ? Хочете брати підсилювач на виріст, зверніть увагу на Roksan Caspian на ОЛХ, там нема регуляторів тембру, але, якщо потрібне регулювання можна застосувати еквалайзер в плеері ПК.
ПК -> USB -> ЦАП -> RCA -> підсилювач - я правильно зрозумів/вказав підключення?
Можете порекомендувати перевірену/хорошу модель?
До ПК ще підключений проектор, а на скільки я знаю то в медіа-програвачі фільмів не має еквалайзера. Хоча це звичайний Media Player Classic, можливо в якихось окремих програмах еквалайзер присутній. Та і тембрблок я частіше кручу, а ніж еквалайзери на ПК.
(02-08-2022 12:51)Тибетский Ламер писал(а): djarchimed ця Примара добра тим, що на борту має цап на АК4490 та транспорт-стрімер. Тобто самодостатня. ПК їй потрібен як сервер з музикою, не більше
Вихідна потужність Примари 100вт/4ом , у мене акуситка 140вт/4ом, а в майбутньому напевно візьму, щось ще потужніше.
Відносно потужності не замало Примари буде?
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Выбор усилителя для электронной/танцевальной музыки. - djarchimed - 02-08-2022 14:13
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|