Совместимость компонентов
Автор Сообщение
serapion1984 Не на форуме
Ветеран

RE: Совместимость компонентов / 20-07-2022 14:10
Продовжую рубрику "трішки про сумісність компонентів". Без зайвої фалософії Biggrin
Вирішив на холодну голову поділитися враженнями про вплив ethernet кабелів та свічу на звук. Тезисно.
В тесті було 5 кабелів. Один звичайний "одеса-кабель", три брендових від Cardas, Chord, Purist Audio Design. Останній для тесту дав Артур, модель точно не пам'ятаю. Скажемо так, просто дуже якісно зроблений Китай.
Свіч English Electric.
Не буду уточнювати моделі, щоб не збуджувати панство.

1) Ethernet кабеля суттєво впливають на звук онлайн радіо, менш суттєво на NAS стрімінг за умови використання звичайного свіча тп-лінк. При чому цей вплив суттєво ковєркає звук на будь якому кабелі у порівнянні з одеса кабель. Вносячи щось гарне але забираючи щось корисне. Порушуючи збалансованість звуку.
2) Додавання свіча значною мірою гармонізує звук. Вплив кабелів стає мінімально виразним. Кривизна впливу того чи іншого кабеля зводиться к мінімуму. В принципі, можна обійтися тільки свічем та одеса кабелями. Але удіфільська шиза мене подолала і я залишив пару брендових кабелів.
3) Моя гіпотеза про чим ближче контент безпосередньо до цапу тим менше чути вплив ethernet кабелів

Підпис на стадії переродження..
Найти все сообщения

Выразили согласие: artshop

Сообщения в этой теме
RE: Совместимость компонентов - serapion1984 - 20-07-2022 14:10

Переход:

Пользователи просматривают эту тему:

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS