Холостяцкая вечеринка. Кулинария.
|
Автор |
Сообщение |
ariess1
Ветеран
    
Откуда: Kiev
Сообщений: 1 082
Репутация: 227
|
RE: Холостяцкая вечеринка. Кулинария. / 04-07-2022 13:02
(04-07-2022 10:04)ЛЮБИТЕЛЬ.. писал(а): Ещё проще и быстрее как раз для Холостяцкой вечеринки больше и не нужно Та, да, віски можна і не закусувать.
Вільям Пілл, але без кави, жовта картата етикетка,
досить приємний, тонкий смак, коли з льодом, на смак дуже солодкий.
Перший раз спробував в Турції і Ріксосі років з п'ятнадцять тому,
в нас тоді він ще не продавався. Без льоду він так собі.
В них, також, досить хороший
за свої гроші Лондон Драй Джин, чомусь пропав, мені подобався))).
Ред Лейбл, як керосин. З колою і для коктейлів)))
За ціну Олд Вірджинья краще взяти Джим Бім))).
Вцілому напрямок правильний. Вірною дорогою ідете, товарищі©
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Холостяцкая вечеринка. Кулинария. - ariess1 - 04-07-2022 13:02
|
Пользователи просматривают эту тему: 4 Гость(ей)
|

|