Совместимость компонентов
Автор Сообщение
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Совместимость компонентов / 04-07-2022 01:18
(04-07-2022 00:40)artshop писал(а):  Как по мне, сеть важнее меж блоков.
Колись на одному форумі, я потрапив на цікавий опитувадьник. Там були всі групи кабелів. І що цікаве, більшість голосів по впливу на звук в системі, були віддані силовим. На той час я всеж поставив на перше місце міжблок Улыбка
Тепер я ставлю на перше місце по впливу на звук - силові. Хоча неважливих кабелів немає.
Всі хто "мудрує" про звук і не зважає на кабелі, просто ніколи не чули, яким має бути звук і це не залежно від компонентів . Без добрих кабелів, отримати його просто нереально ! Улыбка
Все інше, від лукавого Tongue0011

(04-07-2022 01:16)moeller писал(а):  Мене цікавить тільки одне,як ви слухаєте кабеля?

Я розумію є різниця в прослуховуванні орігінальноі мастер копії одного виконавця з першопресом на вінілі того ж самого.Це дійсно порівняння, гітара в мастері звучить навіть по-другому:
Ось так же і кожен кабель оприділеного рівня впливає на звук системи. А це і прозорість звуку і детальність і гітара звучить по іншому і інші високі і гибший і зібраніший бас і і і ...., набагато більше нюансів ніж різниця між першопресом і мастеркопією. Тому ті хто має слух, тратять великі гроші на добрі кабелі. Чи ви думаєте вони "бландинки чоловічої статі" Biggrin
З.І еквалайзер, абсолютне зло для системи оприділенного рівня Party0012
(Отредактировал 04-07-2022 в 01:30 Vasiles.)

Все пізнається в порівнянні !

Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Совместимость компонентов - Vasiles - 04-07-2022 01:18

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 6 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS