Совместимость компонентов
Автор Сообщение
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Совместимость компонентов / 30-06-2022 03:30
(29-06-2022 19:31)VNV73 писал(а):  7) Вы должны понимать, что никаких специализированных настроек в аппаратном устройстве конкретно под Тидал существовать не может.
Чому ніякі? А як же розпаковується Тідаловський MQA? Там пасує тільки один фільтр, на який заточений Тідал. Ви це брали до уваги ?

Якщо в прийомі стріму бере участь не один блок а кілька, то вже необхідний сонхронізатор -"клок". І якщо його немає, то якість буде загублена будь якого стріму. А кабельна обвязка всього цього господарства ? Мені цікаво яка вона у Вас чи у тих хто порівнював.
Просто мене Тідал повністю задовольняє. . Можна звичайно і Кобуз, але не хочеться платити за нього рівно в десять раз більше, якщо там гавіть і є якісь нюанси. Party0012

(29-06-2022 19:45)эполитт писал(а):  Что за обреченность!
Долой Теслу, ставим AQ!
ставим CD транспорт от хорошего производителя!
Так хто каже про приреченість ? Улыбка
В музиці, все влаштовує, не влаштовує в інших реаліях. Але надіюсь що всеж у нас все буде добре ! ! !
Ну от далася вам всім моя Тесла, хрін продам, не надійтесь Biggrin
СД, ніколи більше, ніколи !
А ось якщо хтось порадить гідну заміну мережевого плеєра, який "порве" Тіак, напевно буду пробувати Party0012
(Отредактировал 30-06-2022 в 03:38 Vasiles.)

Все пізнається в порівнянні !

Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Совместимость компонентов - Vasiles - 30-06-2022 03:30

Переход:

Пользователи просматривают эту тему:

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS