Совместимость компонентов
Автор Сообщение
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Совместимость компонентов / 25-06-2022 19:48
(25-06-2022 18:07)yurchello1969 писал(а):  Что значит хороший?
Рітейл , він і і Африці рітейл. Тобто ціна нового! За скільки Ви купили, за скільки я, чи мені подарували - це до рітейлової ціни відношення не має Party0012
Тепер ще раз про Voodoo -Tesla . Ніхто з "критиків" цього кабеля і в очі його не бачив. Це рас.
Два. Ну от подумайте, навіщо я залишив собі цей кабель , якщо він такий поганий Huh Якщо він мені не підійшов, я би просто його віддав/продав, тим більше що я його взяв далеко не по ціні ритейлу $3к.
Тесла просто супер чудовий кабель для всієї моєї системи. Він "забрав" весь негатив, а це і цифрит "дельта-сігми" і жерсть рупорів Корнів. Це дуже "мягкий" "аналоговий" кабель. Также, він добавив досить суттєво бас !
Ось і все що треба знати про Voodoo, Ви мали негативний експірієнс з нижчими моделями, вони вам не стали у Вашу систему ? Так буває, тому заочно оціним кабель неможливо. Але як би тут хто не хотів хаяти ритейли, всеж " довжина" має значенняBiggrin І про це Вам розкаже власник 18см системи - Лысый Улыбка

(25-06-2022 18:27)VNV73 писал(а):  Річ у тім, що виробники кабельної продукції, описуючи чудодійні властивості своєї продукції, дуже часто вдаються до навколо-технічних термінів , щоб справити більше враження на неосвіченого аудиофіла.

"Подолати шлях до гори можливо різними дорогами" (с)
А при чому тут це, навколо-технічні терміни?.
Коли Ви знайомитись з дівчиною в онлайн, це одне. А коли Ви провели з нею романтичний вечір і ніч, це інше. Аналогія, думаю зрозуміла .

А ось ,як можна піднятися на гору. Тут погоджуюсь Party0012

(25-06-2022 19:26)artshop писал(а):  Я писал много раз на форуме.
Хороший..., или очень хороший кабель - это тот, на котором были собраны сотни, если не тысячи зачётных систем.
Більшої дурні, придумати вже нікому і ніколи не вдасться.
І це говорить "спеціаліст" , та тікати треба від таких "спеціалістів", швидко і далеко Biggrin
(Отредактировал 25-06-2022 в 19:52 Vasiles.)

Все пізнається в порівнянні !

Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Совместимость компонентов - Vasiles - 25-06-2022 19:48

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS