Выбор первого проигрывателя пластинок
Автор Сообщение
Тибетский Ламер Не на форуме
Ветеран

RE: Выбор первого проигрывателя пластинок / 21-06-2022 21:49
(21-06-2022 19:46)эполитт писал(а):  Похвально! Пусть это не тысяча пластов, но приятно посмотреть на вашу коллекцию!
це не колекція, це той контент, який мені цікавий і якого нема в цифрі. Є оцифровки вінілів сумнівної якості
Його, власне, і не може бути тисячі.
Цитата:Боюсь спросить, как у вас с басом на виниле?
я сам боюсь...Unsure

MrBigg, доречі, я сам пройшов ваш шлях. Від "поностальгувати", до розуміння, для чого це мені, і скільки я хочу і готовий на це витрачати. Шлях приблизно був такий самий як і ваш - спочатку Ария 102 (недавно подарована форумному товаришеві), потім Электроника Д1-012, яка була препарована, розчленована на стіл і підсилювач. Підсилювач був відразу подарований одному з форумних товаришів... а стіл зрештою теж був подарований одному з форумних товаришів Happy0158
...а потім ...спонтанне придбання Pioneer PL 514. Дуже подобався мені візуально. Це мій еталон зовнішності вінілокрута. В цей період я визначився для чого мені програвач, і для якого контенту я його тримаю. Тому що, якби я просто хотів мати вініл як основне джерело, мені довелося б дуже сильно витратитися на тракт - стіл, голова, фонокоректор. Отримати якість з цифровим носієм набагато простіше, про що вам вище натякав artshop.
...потім я продав Pioneer PL 514 (не повірите, але знову ж таки форумному товаришу) і придбав Technics SL-Q 2, який вам теж радили .. але, нажаль, пройшли ті часи, коли SL-Q 2 можна було придбати за 150 доларів. Зараз він коштує від 200 і вище, залежно від стану.
(Отредактировал 21-06-2022 в 22:04 Тибетский Ламер.)

Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!

Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
Найти все сообщения

Выразили согласие: эполитт

Сообщения в этой теме
RE: Выбор первого проигрывателя пластинок - Тибетский Ламер - 21-06-2022 21:49

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS