Совместимость компонентов
Автор Сообщение
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Совместимость компонентов / 13-06-2022 06:55
(13-06-2022 06:18)yurchello1969 писал(а):  Вам никогда не приходили сомнения, что Вы на правильном пути?
Юра, друже, а чого такі сумніви повинні приходити ? Якщо звук з кожним новим "покращенням" стає кращим. Запитаю і я, а Вам ніколи не приходило на думку, що Ви не знаєте який рівень якості звуку в мене. У вас ніколи не було Voodoo-Tesla і Ви навіть уяви не маєте, який вплив дає цей кабель на всю систему, а особливо на цифрове джерело на базі мікрочіпа АК, мало того по іншому працюють і модем з роутером з їхніми імпульсними блоками живлення. Тесла, кардинально відрізняється від Black Diamond. Тесла, "темний" кабель з дуже аналоговим "звуком" який є просто ідеальним в моїй цифровій стстемі, він став "проривом" в покращені всіх параметрів в звуці. Ви думаєте я інші не пробуваа ? Wink
З. І. - 1 і до речі, я не вірю в якийсь неперевершений, фантастичний звук системи на кабелях ритейлом в $500 . Для мене це вже провірений і пройдений етап !.
З.І. -2 не потрібно все оцінювати із своєї дзвіниці. Party0012
(Отредактировал 13-06-2022 в 06:57 Vasiles.)

Все пізнається в порівнянні !

Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Совместимость компонентов - Vasiles - 13-06-2022 06:55

Переход:

Пользователи просматривают эту тему:

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS