Совместимость компонентов
|
Автор |
Сообщение |
Vasiles
Ветеран

|
RE: Совместимость компонентов / 08-06-2022 23:23
(08-06-2022 22:04)artshop писал(а): Да Ваши колотухи, если их измерять, кривые, мама дорогая!
.... многим нравится такой звук, это правда...
Корны продолжают выпускать только из соображения срубить бабла с глухих.... Всеж моя думка , это таки Ваша большая проблема!
Ви зовсім не розумієте , та навіть гірше не хочете розуміти, про що пише опонент.
По перше, Ви ніколи не чули як грають Корни в правильному апгрейді з дійсно добрими проводами, які найбільш підходять до них. Ви поняття не маєте як звучить старий Мак із новими срібними розємами, тому мелете дурню про мутно-ватний звук. Ви начиталися дурні в характеристиках , купили собі блисучі шпаківні зі сабом і тут корчите знатока і умельца. Хоча це абсолютно не відповідає дійсності. многим нравится такой звук, это правда... Ага розкажіть це фанам Кліпша, точно без фінгалу до дому не підете 
Я можу тільки поспівчувати вашим вухам, що їм приходиться слухати той несмак з тих балалаєк, якими Ви загромоздили свій калідор 
А те що Корни випускають і будуть випускати , говорить що ця акустика є дійсно добра. А от глухі слухають саб 
Робіть правильні висновки !
З.І. думав вже не відписувати Вам, але когось же треба тролити
(08-06-2022 22:57)hennady писал(а): ну да конечно -
- задачи у постройки системы вообщето разные, есть принципиальное отличие в постройке систем условно натурального звучания, амбиентного звучания, комфортного звучания, прецизионного звучания и хрен пойми еще какого звучания
А ми про що тут перетираємо? Про те щоб побудувати систему яка подобається власе собі любимиму. Але є умнікі які хочуть вмовити власника і доказати що його система йому не подобається. Екстрасекси блін
""""""и конечно же этостоит это намного дороже, чем просто заменить кабель"""""
Одинадцятий раз скажу з абсолютною впевненістю, тільки добрим кабелем можна розкрити добрі блоки. Ключове слово добрі
"Скажи мені які в тебе кабелі і я скажу , який в тебе звук"
(Отредактировал 08-06-2022 в 23:53 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Совместимость компонентов - Vasiles - 08-06-2022 23:23
|
Пользователи просматривают эту тему: 6 Гость(ей)
|

|