Совместимость компонентов
Автор Сообщение
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Совместимость компонентов / 07-06-2022 20:36
(07-06-2022 16:54)Sergeo писал(а):  Ще й саби. Важлива річ для любої АС, а для АС яка починає ( по паспорту ) грати з 50 - тим більше ( в реалі , напевно, з 60 )
Не треба бути песимісти. Те що пишуть, не завжди відповідає дійсності. На паркані пишуть ,а в реалі це не такWink
Цікаві характеристик , перших Корнів і 3х.
В 3х всі характеристики покращені. За рахунок кросівки, кабелів, поставили титанові діафрагми(що мені особисто не подобається)
Але любу акустику можна "твікнути" і підняти характеристики досить вищий рівень.
Тут багато писалося , про недостатність басу, про якийсь міфічний "бруд". Може воно в невмілих руках і так, не спорю. Але хто "закохався" раз в звук Корні , може і "фарбований" Улыбка , той уже не зрадить.
З.І. колись в мене були АС -90, там всё по максимумі від 20 до 20 Biggrin

(07-06-2022 17:34)alex23 писал(а):  В тіках то не попередники, то взагалі зовсім не то пальто.
Все відносне в цьому світі. Таке життя Улыбка

(07-06-2022 19:34)serapion1984 писал(а):  Цікаве спостереження.
Висновок персонально мій власний для себе.
Ми і будуємо наші системи із власного досвіду і бачення світу. А также , що не маловажне, іздоступних на сьогодні коштів.
(Отредактировал 07-06-2022 в 20:48 Vasiles.)

Все пізнається в порівнянні !

Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Найти все сообщения

Выразили согласие: alex23

Сообщения в этой теме
RE: Совместимость компонентов - Vasiles - 07-06-2022 20:36

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS