Совместимость компонентов
|
Автор |
Сообщение |
Vasiles
Ветеран

|
RE: Совместимость компонентов / 06-06-2022 23:18
(06-06-2022 20:46)эполитт писал(а): PS:У вас был опыт пользования кабелями В звукових, небагато
AudioQuest Gibraltar Speaker Cables
AudioQuest Colorado RCA
В акустичних, дуже "задерті" верхи, вони мені не підійшли для рупорних Корнів від слова,зовсім. Більше тим шляхом не йшов.
Colorado, брав у колеги. Теж не моє. Колега довго його переставляв на різні джерела  Трохи він прожив на вініловій вертарці. Потім продав.
Цифрові(мережеві) AudioQuest Cinamon
AudioQuest Vodka. Цинамони, ніякі, готую продавати. Водка, задерті верхи, тому зараз він залишився між модемом і роутером, там може бути.
AudioQuest Vodka HDMI
AudioQuest Vodka оптика. Трудиться на ДК, так як тут наш товарісщь любить казати "сододшого як морквина" не пробував. Тому в ДК мене влаштовують.
З.І. кабелі "фірмові" куплені в дилера, так як на вторинці, кожен другий -фейк.
(06-06-2022 10:15)hennady писал(а): - это относительный параметр, Гена, як неодноразово писав наша спільнота, пацієнти палати N6. У кожного свій діагноз, своя циклічність загострень. А якщо хтось з ранку
забув випити шкляночку брому, то взагалі біда 
Так що у Вас свій діагноз, у мене свій. Не старайтесь перекинутий його симптоми на мене. 
Тепер , які 2 системи, про що ви ? Я знаю, те що знаю. Я знаю який в мене був звук на "стокових" кабелях при тих сам головних блоках (акустика/усь) і який в мене зараз. В перечень симптомів мого діагнозу галюцинація, не входить.
"это относительный параметр" відносно чого, відносно якої величини, відносно чиєї системи, чи смаків ? Звук або тобі подобається, або ні. Або ти хочеш щось міняти, або на сьогодні такої потреби немає. Тому , так повангую, я вступив в довготривалий період ремісії. Питання скільки він буде тривати 
А більше і коментувати немає що
(Отредактировал 07-06-2022 в 01:06 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Совместимость компонентов - Vasiles - 06-06-2022 23:18
|
Пользователи просматривают эту тему:
|

|