Совместимость компонентов
Автор Сообщение
ВА67 Не на форуме
Старожил

RE: Совместимость компонентов / 05-06-2022 19:19
(05-06-2022 18:57)Vasiles писал(а):  Ну і що, що мені говорили ? В палаті N 6, ми багато про що говоримоУлыбка
- можна і з власної мережі, чому і ні. Ніхто, скільки я питав, не відповіли мені. Чи вони чують різницю коли файл відтворюється з безкоштовного софту, типу А плеер, Фубар, чи всеж платні версії кращі. А 10ти метрова кабельна підтримка цієї купи металевих наворотів, хтось це описав, що там стоїть. Для мене це виявилось критичним.
- я нікому нічого не доказую, так як доказати комусь, щось неможливо. Я просто говорю про свій вибір, який був зроблений на основі порівняння. Хтось робив такі порівняння ? Якщо так, нехай розкаже в деталях, я це вже зробив.
- про Тіак 505й, хтось слухав його в такій обвязці як я , або хоч приблизній? Нехай розкаже, а тоді робить висновки. Я свої зробив. Але ці висновки стосуються виключно мене. Party0012
А плеер, Фубар їх не знаю, а рвану зрівнював куплену і ломану - різниці нема (для мене). Про все інше - ви або не слухаєте, або не хочете почути.
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Совместимость компонентов - ВА67 - 05-06-2022 19:19

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS