Совместимость компонентов
Автор Сообщение
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Совместимость компонентов / 04-06-2022 21:28
(04-06-2022 21:05)artshop писал(а):  И это несмотря на то, что их недостатки превалируют над достоинствами...

Вы просто не в курсе, зделали акцент на

Учитесь говорить о том, что знаете!
Андрію, Ви просто не в змозі мене будь чим образити. У мене досить стійка психіка Я досить довго професійно вивчав психіатрію і психологію. Так щоможете не старатися. І доречі, хочу Вам нагадати, що срач почали Ви. А я просто сміюся і приколююсь з Ваших потуг і не менш смішної карликової стстеми,, яка на превеликий жаль не грає. Чого поштар Пічкін був злий ? Бо не мав велосипеда, о це так і з Вами. Happy0196
А говорити про те що знаю, так я і говорю. А ось Ви несёт маячню про те що і близько не розумієте. Я вже перераховував Ваші ляпи, але все дарма Wink
Але так як я з більш здоровим глуздом, Biggrinто вношу на повістку дня заключити перемир'я і не розводити срач. Party0012

(04-06-2022 21:25)doom писал(а):  смотрю
Опа на, експерд появився. Стільки зим ,стільки літ Party0016 Я вже тут у розшуки подав, ну як же жити без такого знатока майже у всіх галузях аудиосправи.Biggrin
А дальше без каментів...Party0016
(Отредактировал 04-06-2022 в 21:31 Vasiles.)

Все пізнається в порівнянні !

Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Совместимость компонентов - Vasiles - 04-06-2022 21:28

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS