Совместимость компонентов
|
Автор |
Сообщение |
Vasiles
Ветеран

|
RE: Совместимость компонентов / 04-06-2022 06:39
(03-06-2022 19:34)serapion1984 писал(а): Повір друже, я теж користовач маку) Цікава наша спільнота. Набігла, наставника лайків на Ваш пост. За що лайки ? За нерозуміння того що я написав ? Цікаво, що ніхто з "майстрів" ніяк не відреагував. Зате на всяку дурню, вони тут як тут з каментами ні про що 
А цеж так все просто, заміна просто нікудишніх розємів на значно кращі, дозволила пропустити сигнал зі значно меншим опором і значно ширшим діапазоном сильніший сигнал. Тим самим секція підсилення, отримала значно якісніший і сильніший сигнал і підсилення запрацювало видаючи більший звук при регуляторі гучності на значно нижчих показниках. А це значить, що вихідний сигнал із значно меншими спотвореннями. Заміна розємів, дала співмірний ефект покращення всіх (в тому числі басу)параметрів звуку
з заміною міжблоків ритейлом 2,4к, хоча пара розємів коштує всього $200  Невже ніхто не звернув увагу, якщо врубати звук майже на повну, то і зростає величина спотворення сигналу. Це я пояснив на "хлопсьикий розум" думаю всім зрозуміло.
А терер дати адрес де я брав розєми WBT?
(Отредактировал 04-06-2022 в 06:48 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Совместимость компонентов - Vasiles - 04-06-2022 06:39
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|