(03-06-2022 16:17)Vasiles писал(а): Думаю, там у фірмових, компенсується все якістью самого провідника і ізоляцією.
Звичайно сказати нічого не можу, так як ніколи такого не мав, а тим більше не зрівнював. Радий за Вас, що вдалося отримати те, що хочеться
Дарма себе тішите....не заспокоюйте себе, в тому що був сенс витрати такі дурні гроші. Запевняю вас, нічого там видатного не стоіть, звичайна гарна чиста мідь, вироблена в одній із провідних країн (це дуже повезе ще). все інше конструкція, та комбінацї дротв різного диаметру та формою... але це все більш ніж з лихвою компенсується кратним перевищеням перетину при той самій гарній конструкції та якості міді. повторю знову дарма викинуті кошти, краще витрати на компоненти. Прийшов до цього висновку суто практичним шляхом, через порівняння. Моделі називати не буду щоб не дискредетувати власників. До цього висновку прийшов не тільки я але й мої знайомі по аудіо... вся та метушня створена з одною метою отримувати надприбутки. знову нагадаю, що це стосується тільки мережевих та міжблочних, коаксіальні та акустичні там складніше.
(03-06-2022 16:15)vitamir писал(а): Подібні конструкції систем живлення компонентів аудіо, включно з кабелями дециметрового перетину, я вважаю збоченням з будь якого ракурсу.
Я два роки тому давав посилання на книжку Філіпа Ньюела, людини, що спроектувала і збудувала бездіч студій для звукозапису і звукопрослуховування по всьому світу. Вчиться організовувати ваші КДП в нього.
Принаймні, його підхід раціональний.
Про організацію живлення там Розділ 4.
А про суміщення компонентів Розділ 3.
Решта, також варта уваги. Але, читати, то не писати. то значно важче.
я розумію якщо ви самі зробили подібні практичні порівняння як я....що стосується кімнати. то м'яко кажучи не в кожного знайдещ подібну якісну обробку як в мене... для інформації.