Совместимость компонентов
|
Автор |
Сообщение |
alex23
Ветеран

|
RE: Совместимость компонентов / 02-06-2022 19:02
(02-06-2022 18:34)Vasiles писал(а): Воно то так, але все буде залежати від якості, (читай ціни кабеля) А также від бренду, який виготовив цей кабель. В основному цінові категорії в якійсь мірі одонакові для всіх брендів. Хоча є за ті самі гроші і ліпші і гірші, а также як впишеться кабель систему, чи зовсім не впишеться. Однозначної рекомендації, просто не може бути Це так,як лікувати по телефону, або по фотографії 
Кожен вибирає, те щонайбільше подобається . Але дешевих варіантів, теж небуває
Помиляєтесь. Я вже пропонував порівняти, запевняю Вас. мої саморобні мережеві шансів не залишать деяким згаданим в десяткі разів дорожчім. Як для себе давно переконався що взагалі не варто витрачати абсурдні кошти на мережеві та міжблочні кабелі, Я не заперечую і не сумніваюсь що вони чудово грають на дуже високому рівні, але навіщо витрачати, повторюю в 10-20 разів більше якщо при невеличких зусиллях можна отримати більш пристойний варіант? Для цього потрібні зовсім не дефіцітні і відносно недорогі компоненти. Якщо хтось буде мені зауважувати що я щось якійсь там не слухав, то то не до мене, Всі дорогі продав, а звільнені кошти витратив на інші компоненти. І яка найголовніша відмінність між нами я порівнював і ще небагато моїх знайомих, а інші ні.
Олександр, Кривий Рiг.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Совместимость компонентов - alex23 - 02-06-2022 19:02
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|