Совместимость компонентов
|
Автор |
Сообщение |
Vasiles
Ветеран

|
RE: Совместимость компонентов / 31-05-2022 19:25
(31-05-2022 17:19)hennady писал(а): понимание "правильного" звука? - это по ходу не лечится З таким висловом можу погодитися, насправді "правильного" звуку, просто не існує  У кожного з нас і є "правильний" звук 
Тут проблема в іншому, настільки нам бодобається і нас задовольняє цей "правильний" звук що сьогодні
Цікаву думку висловив Олег, що вдома звук найкращий. Думаю, просто проходить адаптація мозку і він найбільше отримує задоволення, від того до чого привик. Але крім цього, є таке поняття, як незадоволення якимось спектром у звуці . І ось тоді, вже треба щось міняти, щось підганяти. На якийсь час це допомагає. Але якщо проблема не ліквідована повністю, то невдоволення повернеться. І буде повертатися, до тих пір, поки все не буде
виправлено до рівня який уже влаштовує на досить довгий період
(31-05-2022 11:07)artshop писал(а): Соглашусь, но есть нюанс!
-иметь учителя, и уметь учится!
- Очень многие, не понимая того, что им говорят..., считают глупыми НЕ-себя!
-деньги на ветер постоянно.... Андрій, не треба свій особистий досвід приміряти на всіх. У кожного він свій, досвід  Мы всі унікальні індивіди. І не завжди, те що добре комусь, підійде мені.
Вчителя у великому розумінні цього слова, просто не існує. Хоча вчитель, який дасть напрямок у розвитку, такий потрібен. Ось тому ми тут тусуємо.
Думаю що тільки закостенілі дурні будуть заперечувати те, що без якісних кабелів, елнктрики, система не буде грати. А ось підбір, може зробити власник системи, по принципу моє/не моє. Так що загальноприйнятих рецептів не існую. Стратегія, так. Але тактичні кроки у всіх різні  Так як рвзні компоненти, різне сприйняття світу, так і різне сприйняття музики
(Отредактировал 31-05-2022 в 20:08 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Совместимость компонентов - Vasiles - 31-05-2022 19:25
|
Пользователи просматривают эту тему: 5 Гость(ей)
|

|