(14-12-2021 06:52)konrats писал(а): Той цап я слухав у себе вдома, звісно давши час на прогрів. Arcam Alfa One грав набагато краще і сенса в такому цапі не побачив. Якщо вдалося зробити більш вдалу реалізацію- хіба ж я проти.
Ви не бачили сенсу, інші люди бачили, - все як завжди.
Я б сказав, що це нормально, так буває.
Для тих що бачили в ті часи, років так 7 назад, мною було виготовлено серію ЦАП на TDA1540 14 біт, з SPDIF входом переважно з різними ламповими виходами.
На основі розробленої мною тоді плати SPDIF цифрового входу на ПЛІС Altera.
Після розробки плати нарощення бітності 1540 до 16 біт на R-2R я також , також переписав прогект доля розробленої 7 років назад плати цифрового входу.
І провів недавно абгрейт десятка зроблених раніше мною ЦАП на 1540 14 біт власникам зроблених мною раніше ЦАП.
Шляхом перепрошивки існуючої плати цифрового входу і додавання плати нарощення бітності.
Див додані фото.
В результаті, люди одримали ЦАПи на TDA1540D 16 біт з SPDIF входом і ламповими виходами.
Думаю, з виду фото є очевидним, що вони на лампах і будуть звучати по іншому ніж Arcam Alpha One.
Тим не менш, Ви слухаєте те що бажаєте.
І пишете також.
І інші люди слухають мої, доволі ексклюзині вироби.
Треті ж люди замовлять Аббасови виріб на TDA1540 і будуть з задоволенням слухати.
І навіть не засумнівається в його цінності, актуальності та виправданості розробки.
Ви ж, скоріше за все також скажете, - Аркам Альфа звучить краще.
Тому, все просто, - одні обирають Аркам Альфа, інші китайські сучасні обнобітники з аліекспиес за 1000-чі доларів.
А треті, - ексклюзивні роботи майстрів.
Але, читати заяви про гіршість і кращість, навіть через 7 років, - ну просто таки дежавю...