Направление Clarytycap CSA
Автор Сообщение
freesound Не на форуме
Ветеран

RE: Направление Clarytycap CSA / 12-12-2021 17:23
(12-12-2021 15:39)vitamir писал(а):  Я поважаю Пасса, як колегу, розумію його позицію, але, його практика також обмежена і специфічна. Він також полюбляє зворотній зв'язок, але не загальний, а місцевий. За впливом на сигнал, що підсилюється, то майже те само. І "полюбляє" то м'яко кажучи.
Як необхідне зло. Щодо "полюбляє" вам видніше Улыбка

(12-12-2021 15:39)vitamir писал(а):  Тут Ви протирічите собі.
Яка Вам різниця, на наявність спотворень, якщо Ви їх не відчуваєте?
Я аже писав, що відчуваю все що вище за 0,005. Цю цифру виміряно на тональному сигналі. Але я чую не на тональному, а реальному музичному, на тональному навряд чи почую. Та й невідомо, які спотворення я чую, головним фактом залишається те, що вони починають бути чутними, коли гармоніки перевищують цю цифру

(12-12-2021 15:57)VNV73 писал(а):  Так по другому искажения и не измерить.
Но, основная проблема лежит не в плоскости нелинейных искажений.
Все звуки инструментов и человеческие голоса не имеют чистых тонов, то есть там основной тон+искажения. И это всё формирует так называемый уникальный тембр. И в зависимости от типа инструмента, величина искажений и их спектр могут достигать очень значительных величин.
Или возьмём человеческий слух. Уже установлено, что ухо вносит искажения в несколько процентов.
Відразу видно підхід технаря. У природі гармонійні спотворення називаються обертонами. Також називають їх і музиканти. Завдяки обертонам ми чуємо все те багатство звучання музичних інструментів та голосів у музиці. При проходженні звуку через людське вухо на НЧ може бути до 50% гармонічних спотворень. Але наш мозок так пристосований, що свідомість сприймає це як природний звук.

(12-12-2021 15:57)VNV73 писал(а):  Акустическая система вносит 0,3-1% искажений.
Студийная фонограмма, ввиду несовершенства оборудования, может иметь совокупные искажения 0,5-3% (большИе значения характерны для записей ламповой эпохи).
Аналоговый источник (магнитофон, винилокрут) могут иметь 1-3% искажений.
И тут оба-на, усилитель с искажениями 0,00000х% на фоне всего этого благолепия. Или ЦАП.... И спрашивается: Нахиба?
Я не знаю, скільки вносить все те, що перераховано, але я знаю, що погана апаратура сильно псує звук фонограм
(Отредактировал 12-12-2021 в 17:46 freesound.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Kir9790

Сообщения в этой теме
RE: Направление Clarytycap CSA - freesound - 12-12-2021 17:23

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS