Выбор внешнего ЦАП
|
Автор |
Сообщение |
freesound
Ветеран

|
RE: Выбор внешнего ЦАП / 26-08-2021 18:38
(25-08-2021 22:06)VNV73 писал(а): авторы контейнера флак заявляют, что информация сжимается без потерь(якобы), на деле оно обстоит не так радужно. Я пробовал самолично грабить собственные фирменные компакты в вав. на своём ПК и сравнивал со скачанными с торрента аналогичными, как в исходном варианте(флак), так и при последующем разжатии в вав. И хоть скачанный флак и его копия в вав отличались по звуку, но оба варианта не звучали так-же хорошо, как копия моего диска, снятая в вав, без дополнительных преобразований.
И однажды может оказаться, что какой-нить дешманский NAD C542, купленный на втоичке за сто баксов, с лёгкостью переиграет 90%(это по скромному) цифротранспортов, купленных за гораздо бОльшие деньги. И проблема не в качесте этих цифротранспортов, а в том, что скармливают им го-вно с треккеров, кто бесплатно, а кто за кровные.
За першим абзацом можу підтвердити.
Колись намагався порівнювати вав, флак, манки і інше, причому пробував декодувати різними прогами і з різними налаштування. Вав завжди краще звучав ніж флак, манки трохи краще флака
По другому абзацу.
Будете сміятися, але я в основному люблю слухати музику через МАудио Транзіт за 70 баксів. Звук набагато реальніший, натуральніший і музичніший, ніж через багато інших ЦАПів, хоча і має ряд невеликих недоліків, на які перестаєш звертати увагу, коли починає грати музика.
Це, звичайно, моє імхо  Та й у всіх, хто у мене слухав музику, враження таке ж саме
РДак валяється запорошений, немає бажання його включати, звук пластиковий, противний в порівнянні. Скарлетт позбавлений музикальності, відсторонений не живий звук, використовую його тільки для вимірювань. А у МАудио Транзіт таке відчуття, ніби-то звук можна помацати.
Серед багатьох ЦАПів, які чув, найбільше сподобалася розробка стрім ДСД безпосередньо в аналог без перетворень. Він виявився доволі складним, ніж здавалось спочатку. На жаль, прототип ще не до кінця готовий, треба довести до ідеалу, але у його розробника, на жаль недостатньо для цього часу, у нього своя бурхлива професійна діяльність не пов'язана з аудіо. Звук дуже розбірливий, скажена динаміка, відмінно промальовується вся мікродінаміка, немає ніякої каши, і що головне, не відчувається цифра, чомусь він по відчуттях аналоговий, глибокий і м'який. Це поки моя мрія
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Выбор внешнего ЦАП - freesound - 26-08-2021 18:38
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|