Вот кстати на розетке, на маркет плейсе по 2700 грн левые конторы ключи такие же мутные продают. Присылают просто на емейл)
И вот интересный кейс:
Доброг дня. Отже ситуація наступна. Придбав тут копію ліцензії windows 10 домашня, встановив на ноутбук а при придбанні стаціонарного ПК вирішив перенести ліцензію на нього, але виникли проблеми з перенесенням ліцензії на ПК, ключ не активувався пробував всі методи по інструкції в результаті зателефонував в техпідтримку віндовс, і там вже виявилося що ключ активувався ще до мене декілька разів і насправді зовсім він не від Windows 10. Відповідь оператора: В ходе нашего разговора,мы выяснили,что ключ продукта относится к Windows 8.1 MSDN,которая предназначена для разработчиков и не может быть использована домашними пользователями. Це оператор після розмови з ним відправив мені листа на пошту з загальною характеристикою проблеми.
В результаті все ж вдалося активувати віндовс але з якимось не приємними відчуттями наче мене обманули.
Достоинства: Ціна.
Недостатки: Питання до самої ліцензії і продавця. На скільки все легально. Виникли проблеми з перевстановленням на іший ПК.