4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням.
Автор Сообщение
Вадимыч Не на форуме
Ветеран

RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. / 24-03-2021 21:41
(24-03-2021 20:16)The писал(а):  Вадимыч, Дмитро серпенс надав підтвердження (яке було успішно потерте), що раніше були теж кабелі Вашого виготовлення. Чому відхрещуєтесь?
Так, було посилання, але там не було жодного слова про акустичні кабелі.
Саме про що і йде мова в гілці.

Розкажу випадок: просить замовник зробити силовий кабель для ЦАПи. По самій-самій низькій ціні. Добре, іду на зустріч, збрираю йому кабель за 120 (при умові що тільки конектори коштують 50). З часом цей кабель попадає "в люди" і його починають порівнювати з кабелем за 600. Звісно, я не чарівник і з неможливого зробити можливе не в змозі. Але ж було шуму: "я слушал кабель от Вадимыча, который слил, сдулся, и т. и т.п."
То й же серпенс ганяв по форуму з USB кабелем, який я йому зібрав за гарні очі, до речі кабель був зібраний по проекту того ж серпенса і без мого лого. Спочатку він йому подобався, через деякий час вже перестав подобатився...

Тому, як що на кабелі є моє лого, приймаю відповідальність, як що ні - но і ні! Улыбка

Так, у Олега на АС стояли кабелі, до якоїсть частини з них я приклав руку. Але це робилось по дружбі і в приватному порядку.

Сподіваюсь пояснив зрозуміло.

Думай головой, слушай ушами!
Найти все сообщения

Выразили согласие: oleg2566

Сообщения в этой теме
RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - Вадимыч - 24-03-2021 21:41

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS