Про TDA1540 поговоримо..!?
Автор Сообщение
Nemo Не на форуме
Ветеран

RE: Про TDA1540 поговоримо..!? / 05-03-2021 08:10
(04-03-2021 23:56)Kir9790 писал(а):  Всі мікросхеми звучать по-іншому - це зрозуміло.

Дуже цікаво - що це за моделі телевізорів та мобільних телефонів з повноцінними чіпами Сабре 9028, 9038 або АК 4497, 4499?? Не мобільними Q2M, а саме повноцінними.

Крім того добре відомо, що один і той же чіп у різних варіаціях приготування/обв'язування звучить істотно по-різному (наприклад численні ЦАПи на 9018 ). Тому цікаво у якому оформленні слухали ви ці мікросхеми: якісь конкретні ЦАПи, чи самі збирали?
Якщо без зайвої дискусії, - брав на послухати промислові ЦАП і просто китайські плати на таких мікросхемах.

На мій слух, по подачі, почерку, характеру, тональному балансу звуку вони дуже схожі на інші сучасні мікросхеми ЦАП

Але не особливо схожі на почерк та характер звучання, скажімо, TDA1541, PCM58, AD1862.

Відповідно слухати їх, як і інші сучасні ЦАП подібної структури, на ламповий системі не дуже цікаво..(

Та і вихід у них уже з операційними, а я люблю використовувати в аналоговій частині ЦАП виключно резистори, лампи, трансформатори, але без операційників та без транзисторів.

Інакше втрачається суть лампового підсилювача, - чіпляється транзисторний ЦАП на лампову систему

Логічно чіпляти ламповий ЦАП на лампову систему, див фото.

Я нічого проти їх звучання не маю, але по звуку і по ряду параметрів для слухання на системі відповідної концепції мені вони не підходять..(

(Отредактировал 05-03-2021 в 08:12 Nemo.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Kir9790 , WoWaN , kleonn

Сообщения в этой теме
RE: Про TDA1540 поговоримо..!? - Nemo - 05-03-2021 08:10

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS