Мой Малыш
|
Автор |
Сообщение |
007edward007
Участник

|
RE: Мой Малыш / 20-12-2020 18:39
Доброго вечора усім,
Вирішив написати свій відгук, оскільки вже трохи більше року слухаю вініл на першій версії підсилювача і нещодавно звернувся до Олександра для купівлі згорілої лампи і погодився за нагоди оновити начинку підсилювача.
Доманій сетап наступний: реставровані мною колонки Вега (без допрацювань схеми та динаміків), Pro-ject primary - https://photos.app.goo.gl/FJxpPFmAXFnvqRC29
Різниця v.1 та v.2:
1. Збільшилась потужність, що для колонок було досить критичним. Перша версія оріентована більше на навушники.
2. Покращилась деталізація звуку, особливо відчутно додалось у проміжку кінця середини на низу. Звукова картина загалом чіткіша, раніше трохи була змазана більше. Це звичайно моя суб"єктивна думка. Моя дружина не помітила різниці взагалі 
3. Червоні дроти до ламп - я їх згодом напевне замалюю чорною фарбою, надто в очі кидаються
Чи варто оновлювати?
Якщо слухати на колонках - 100% так, мабуть частково через більшу потужність. Різниця якості також відчутна.
Щодо навушників, не можу сказати оскільки ніколи не пробував підключати.
У будь-якому разі я дуже вдячний п.Олександру за хороший, якісний продукт який буде радувати звуком наступні роки.
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|