(29-11-2020 01:52)Константин В писал(а): А нет вру..мне подарили аля дъюшные корпуса в которые бухнули 300баксов.
Слепили сдвоенными стенками мебельные ламинированые с дух сторон плиты между собой тонким слоем силикон. Ну тут понятно просто склеить. Так еще и саморезами зафигачили где могли. потом стп. и тонкий коврик текстильных отходов. А заднюю стенку внимание. хулиард шурупов чтоб типа открывалась. и заклеена наглухо силиконом
Саша мертвее корпусов я не слышал... это бабло просто выкинутое на ветер. Вон мраморные корпуса продавались..оочень долго. и дорого )
Твій приклад невдалий і до мене ніякого відношення немає. То люди взагалі не розуміють що вони роблять..
В мене добротний дуже якісний ящих з фанери, бокові стінки 40 мм. Фронтальна панель 20 мм. Для 300 діна вона занадто була тонка, бо легко передавала зворотні коливання від корпусу на дін. Я переніс їх на фронтальну панель с МДФ 25 мм і посадив на силікон-повітря. Які в цьому випадку можуть бути саморізи, який тоді сенс взагалі того? Через них будуть передаватись частково ті самі вібрації. Повинна бути повна автономія що й надає силікон - повітря. Ніякий клей тут взагалі ні до чого. той самий твердий матеріал який майже нічого не гасить.... Про СТП то взагалі ні про що, на мій погляд його в акусиці не повинно бути, воно і надає безжиттєвість. Можеш подивитись креслення акустики 60-70 річної давнини Філіпс. Подвійні корпуси, через повітря, Дін на зовнішньому, грає і резонує внутрішній. Кріплення через ребра.( Де в мене на роликах мертвий звук?