Певно не всі докінця розуміють написане. AmpCampAmp зібрав сам повністю з нуля, настроів, з підвищеним струмом спокою близько 2А і знаю що таке нагрів класу А. Один мінус - мало потужний.
Чому левінзон? Просто натрапив на авторів статей які пишуть про звук аудіосистем/компонентів (ці люди прослухали не один десяток компонентів, з досвідом написання статей для журналів аудіо мінімум 10 років кожен), так майже у всіх цей підсилювач мав найкращі відгуки з транзисторних (перші місця завжди займала "лампа"). Той же Krell 50 трошки гірше, ALEPH або F5 від PassLab набагато нижче в рейтингу. Звісно в рейтинг не ввійшли підсилювачі які не вироблялись серійно типу відомих варіацій JL Hood або Jean hiraga.
Я лиш прошу допомоги в тих хто слухав який небудь з конкретно названих варіантів і порівнював з іншими.
Для ArchbishopLazar та den_2011
До того я зібрав плату на відомій м/с тда, деколи роблять на ній підсилювачі з ярликом hifi (навіть дехто хвалить звук). Мені ж було достатньо 10 секунд, щоб вимкнути і забути, грязний звук.
Після того зібрав 1 канал ampcampamp, на 4 транзисторах, на соплях і "крокодилах", без тонкої настройки він заспівав так що я просто залип)
Рекомендую всім її для АС до 15(20)вт. Грає прозоро, чисто і музикально. Доказ - фото.
Знаю шо дорого тому якшо зібрати то вже щось в чім є впевненість що звук не впаде лицем в грязь) напр. 1 пара транзисторів від 200грн незалежно від потужності, нагрів класичний тому радіатори вже примітив від 600, кондери і транс разом від 1000грн. І я не в селі живу.
groove[/quote]МЛ2 собирайте. Нормальный усилитель.
Доводилось послухати чи судите по схемотехніці?