Пише щоб я пофоткав в середині свій апарат, тіп хоче глянуть чи оригінальний усь. Відписав йому, що все оригінальне та без втручань (знімав кришку сам там дивився). І, яко би, що тут такого, но чел не хоче купити - він хоче просто глянути. Тіп навіть не позвонив щоб поцікавитися більш конкретно за апарат.
Вже на наступний день я набераю його (просто цікаво порозмовлять з такими людьми щоб зрозуміть як вони мислять і що робиться в голові). Коже зацікавлений в покупці, но ціна його не влаштовує і хоче щоб скинув штучку-дві грн (так з цього потрібно починать - домовитись за ціну, а вже потім якщо готовий купити, то проси фото - їб@нко!!).
Ви розумієте який це пздц ??
Звичайно в ціні ми не зійшлися, но зато я повинен був напрягтися розібрати свій усь та відіслати йому фото яке він хотів)))
Розбираєш апарат, фоткаєш, знімаєш відоси, відсилаєш йому.
В кращому випадку Він скаже СПС, я подумаю і зникне. В гіршому навіть не відповість нічого і зникне.
Таже фігня з "взять послухать". Я таких приколів не розумію. Це що Ельдорадо де в тебе є 14 днів на повернення ?
Опис є, фото ти бачив, хоч послухать - приїжай послухай, но дать послухать не зрозуміло кому, чи для приколу знімать кришку та "кожному потенційному покупцю" присилать фото яке він хоче глянуть - тре таких деганів відправлять на Ебей.
На Ебеї і послухать дадуть, і фото в середині зроблять (тільки попроси)..