Мои DIY ламповые усилители
|
Автор |
Сообщение |
SVS
Ветеран

|
RE: Мои DIY ламповые усилители / 04-10-2020 15:58
(04-10-2020 11:01)petr.solo1223 писал(а): Ух ты ... вот это новость ! Вы вертушки ЕМТ ,SME V видели ? От тонарма кабель 5 DIN - XLR проводники от головки заземляются у корректора, т.е. до корректора они балансные.
Почнемо з руди. Один канал картриджу або магнітної головки має 2 (ДВА) виводи, а це тільки 1 (ОДИН) аналоговий сигнал. Що там далі з ним роблять далі, то справа тих, хто цим займається і кабелі можна зробити навіть 100-вивідними. Було б бажання.
А правильний балансний сигнал складається з двох складових. А два аналогових сигнали через два проводи без спеціальних перетворень не передати. Треба 3 (ТРИ), як мінімум.
Чи може знаєте як? Навчіть, будемо вдячні.
(04-10-2020 11:12)petr.solo1223 писал(а): Картридж снимает звук L+/L- и R+/R-, земля это шелл/тонарм, то есть любой виниловый стереопроигрыватель - балансный.
Візьміть тестер і продзвоніть все це. Немає там балансу.
Псевдобалансне підключенні ділить сигнал дільником з вхідних опорів балансного входу підсилювача. З усіма недоліками, що витікають.
(04-10-2020 12:48)A-TITO-A писал(а): Очень интересный корректор!
Как и где можно послушать
- ММ/МС коректор з налаштуванням вхідних опору та ємності, RCA входи, RCA трансформаторні виходи
Какая цена?
Можна у мене на роботі в будь-який час, Якщо будете у Вінниці.
Можу відправити, жодних проблем.
Мені навіть було б цікаво запустити його в турне для збору вражень і зауважень.
Якщо знайдуться ті, хто бажає.
Цікаво було б влаштувати зрівняльні прослуховування з аналогічними виробами, які тут виставлені в Авторських роботах. Але бояться автори, на жаль.
Поки 1500 дол.
(04-10-2020 15:20)Alex_Dnepr писал(а): А где же схема и монтаж? Или обсуждение только в рамках представленных фото внешнего вида и мануала?
Це проект з претензією на комерційність, результат півторарічної роботи. Скоро під нього, в тому числі, буде готовий сайт. Тому схема і монтаж поки в мріях.
А обговорення - послухати і розказати, як і будь-який аудіо апарат. Можливість можна знайти, було б бажання.
(Отредактировал 04-10-2020 в 16:43 SVS.)
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Мои DIY ламповые усилители - SVS - 04-10-2020 15:58
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|