Система ArtShop
|
Автор |
Сообщение |
The
Ветеран

|
RE: Система ArtShop / 17-08-2020 16:08
Андрюша, ти плетеш як з гарячки. Як такий спец може порівнювати крос акустики із колесами? Андрюшенька, залий у свій Порш Каєн а-76 бензин. Ось це і є конденсатор Bennic в акустиці Валентина.
З приводу мого товариша по аудіо (та й не дитинства). Ти придбав у Володі шкуродера Адком, який він обміняв у мене ще перед тим пів року. Я допоміг тобі засранцю продати і своєму товаришу придбати гарний апарат, у якого не було жодної проблеми за час користування мною протягом 2 років. У Василя він давав гул при жахливій мережі. А ти супер спец майстер і всезнаючий замість того,щоб відкрити кришку і поміняти 5 см дротика на екранований звинуватив мене у всіх своїх бідах і невдачах. Заміть усь був не в моїй власності вже пів року. І Василь так обідився на мене, що аж придбав через мене Карвер і перестав спілкуватись з тобою, не зважаючи на усе чудо, що ти йому на мене лив. Записи аудіо розмов присутні та скріни вайбера теж.
А тепер до дирявих дінів Юніверсіті, які ти виміняв на мої новенькі ширіки Дайтон... і висилав мені баночку ПВА, щоб я підклеїв собі. Цей випадок показний дуже, бо я звернувся до тебе після того як місяць вони пролежали під ліжком і ще й не сам побачив цю дирку... Мав я до тебе претензії чи просто закрив тему? Будеш нарешті просити вибачення за свій кривий пустослівний язик, дорогенький?
Костя, ці кондюхи ставлять у 90% заводської акустики. Від 100$ ширпотребу до якісних речей. Банальна економія виробника, де кожен долар економії в масштабах кількості випущених виробів перетворюється у заощаджені десятки тисяч.
(Отредактировал 17-08-2020 в 16:11 The.)
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Система ArtShop - The - 17-08-2020 16:08
|
Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)
|

|