Про TDA1540 поговоримо..!?
|
Автор |
Сообщение |
Nemo
Ветеран

|
RE: Про TDA1540 поговоримо..!? / 10-08-2020 16:02
(10-08-2020 15:15)alex23 писал(а): Навіщо мені робити фото чужого ДАКу, власник прийшов з ним до мене спеціально, щоб порівняти з моїм. Він їм користується.
До чого тут "китайський 14 біт"(?) кажу 16 біт на 4-х керамічних 1540, авторський. круто зроблений самим власником. який саме є фахівцем в цій галузі та конструктором. серед ваших робіт Немає подібних по вкладенням та конструкції. кажу ш один блок живлення ламповий кг-в 15(?)
Ви просто не хочете визнати очевидне 1541 краще у всьому. зрозуміло дуже багато вклали в роботу і це є ваше захоплення і власні смаки. Але яким чином індивідуальні переконання мають відношення до статус кво?
Якщо для Вас 1541 краща у всьому, є коронованою королевою світа аудіо, - можу тільки привітати та радіти за Вас!
Слухайте і насолоджуйтесь!
Сперечатись не буду, звуком вона нормальна, подобається багатьом, варіантом є приємливим. Хоча з своїми за і проти.
Я дуже багато разів слухав різні варіанти та реалізації різних 1541 та порівнював з іншим і прекрасно знаю що там і як.
Але, якщо порівняєте 1541 з PCM53 PCM58 PCM1701 (та іншими), - думаю, тінь сумніву таки може закрастись в Вашу свідомість...
Відповідно, недавно, декілька місяців назад я прикупив програвач на TDA1541A, випаяв з нього цю мікросхему.
І ще раз її добре відслухав та попорівнював. Потім впаяв назад і продав програвач за ліквідаційною вартістю.
Відповідно, для Вас, можливо 1541 і найкраща, але не для всіх і навіть не для більшості.
А "китайський 14 біт" як і "німецький 1540" тут до того, що він є реальним, дійсним, існуючих.
ЦАП з 4-ма керамічними мікросхемами 1540 та 15-ти кілограмовим ламповим блоким живлення також цілком може існувати.
Але, глибоко сумніваюсь в його 16-бітності.
І скоріше за все він зроблений саме на основі куплених у мене (або китайців) плат/цифрових мікросхем 8-ми річної давності
Тому, прошу привести хоча якісь фото плат цього ЦАП, - мені дійсно цікаво що це за такий таємничий важкий виріб!
(Отредактировал 10-08-2020 в 16:05 Nemo.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Про TDA1540 поговоримо..!? - Nemo - 10-08-2020 16:02
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|