кабели NBS
|
Автор |
Сообщение |
Тибетский Ламер
Ветеран

|
RE: кабели NBS / 02-06-2020 17:24
alex23 писал(а):Фуджикура (Мітцубісі) один з найкращих виробників у Світі кабелів. Якість міді феноменальна. Просто смішно стає за якійсь міфічний НБС.
Можемо порівняти мій кабель з Фуджикури за 300 доларів з твоїми НБС за 3000 доларів. Незрозуміло стане куди поділися 2700.
Для того щоб писати потрібно хоч раз послухати. це вже було до речи неодноразово. Хаєш в особистих цілях те чого не чув. alex23, Олександре.. цитата що нижче - відгук у моїй репутації за купівлю Fujikura
із цієї об'яви - https://hi-fi-forum.net/forum/thread-148...t=Fujikura
Цитата:Положительно (+5) от VOVA-76 (343) - 01-09-2016 08:24
По результату сделки! більше місяця я намагався з нею ужитись. Зрештою просто подарував свому товаришу форумчанину із Запоріжжя Ігорю shegini. Про подальшу долю кабеля ти можеш запитати безпосередньо у нього.
Це мій перший відгук про Fujikura на форумі. Як бачиш, в мене була у власності Fujikura, і єможливість перевірити мої слова, а заодно поцікавитись думкою ще однієї людини про цей кабель.
А тепер, дай, будьласка, відповідь - які кабелі NBS побували в тебе вдома? З якими моделями ти порівнював Fujikura. Цікаво знати підстави тих тверджень, що ти ту пишеш.
alex23 писал(а):Константин, вибач але пишеш неправду. alex23, дуже сподіваюся побачити у цій гілці твою правду. Так щоб і інші побачили.
Тибетский Ламер писал(а):Sergeo писал(а):Не твое это Артур, ой не твое...Ты просто жалок. И ради чего .. подарили пару цацок ? Бросай это гнилое дело. Sergeo, Сергей, давай по порядку - у тебе есть ко мне вопросы? Задай их.
А я тебе свои задам.
1) Сколько и какие кабели NBS ты держал в руках и слушал в системе? Какие выводы сделал?
2) Какие финансовые или личные отношения у тебя были с Dr.Hi-End и serg68? Как ты лично от них пострадал?
3) Какие, по твоему цацки мне были подарены?
4) На основании чего ты сделал выводы что моё, а что не моё?
Sergeo, мой бывший, мимолетный "друже"... ты так активно поддерживаешь Павла Mistery в его заявлениях про людей не имеющих отношения к NBS, поэтому повторю свою просьбу ответить на вопросы, которые я тебе уже задавал. (см.цитату)
И еще - прокомментируй как ты оцениваешь свое выступление на последних страницах в контексте твоей оценки меня.
Sergeo писал(а):Ты просто жалок. Надеюсь в этот раз ты не проигнорируешь вопросы. Право задать свои у тебя все так же есть.
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему:
|

|