Транзисторные усилители
Автор Сообщение
vitamir Не на форуме
Ветеран

RE: Транзисторные усилители / 26-05-2020 15:13
(26-05-2020 14:40)piramida писал(а):  Вам не важко озвучити технічні вимого до підсилювачя, які якщо він виконає, то буде вважатися "звуковим"
Я не поділяю підсилювачі на звукові і незвукові.
Придатність підсилювача, як елемента звуковідтворюючого тракту, для мене полягає у певному наборі його вимірюваних технічних характеристик. Їх досить багато за ліком, і це не зрозумілі більшості набори букв. Тому, я не конкретизуватиму їх, вибачте.
Орієнтовні цифри для цих технічних характеристик, коли їх вплив на відтворюваний сигнал стає непомітним на вухо, дає наука психоакустика, найбільш вживані в побуті аспекти якої, свого часу, популяризовано Іриною Аркадієвною Алдошиною.
Але навіть ця інформація серед учасників даної темі не знаходить розуміння. Тому, вибачте ще раз, я не відповім на Ваше запитання.
(26-05-2020 14:40)piramida писал(а):  Що є "справжні емоції" і що є "псевдоемоції"? Яким чином ви відрізните підсилювач, що відтворює "справжні емоції" від того, що "псевдоемоції"?
А якщо це звук, джерело якого ви не бачите? І навіть не знаєте чи живий це звук, чи відтворений штучно?
Це питання до психології сприйняття навколишнього світу.
Я вважаю, що зі смаками інших не потрібно сперечатись і не потрібно нав'язувати свого смаку будь кому. Смаки потрібно виховувати. Самотужки. Тому, ці Ваші питання, я сприймаю швидше, як риторичні.
Повертаючись до підсилювачів, моя позиція в тому, що підсилювач має вносити в сигнал від себе якнайменше. Тоді я зможу в максимальному обсязі почути і оцінити задум виконавця музичного твору.
Але, це лише моя позиція. Я маю на неї право і ні кому її не нав'язую.
(26-05-2020 14:40)piramida писал(а):  Використання терміна "авдитил" - це щось особисте?
Якщо це когось ображає, прийміть мої вибачення.
Я можу використовувати, наприклад, термін споживач звуку (С).
(Отредактировал 26-05-2020 в 15:15 vitamir.)

Читать гораздо труднее, чем писать, но гораздо полезнее
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
ТРАНЗ ПАРАД - professo - 04-11-2019, 01:30
RE: Транзисторные усилители - vitamir - 26-05-2020 15:13
RE: AUDES ST-3000 - petr.solo1223 - 02-06-2021, 01:38

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 15 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS