CANTON CT-80 кросовер
Автор Сообщение
REALvirus Не на форуме
Ветеран

CANTON CT-80 кросовер / 22-03-2020 10:21
Шановні форумчани!

Після двох місяців не дуже активного але регулярного пошуку майстрів у Києві, які б могли і хотіли замінити електролітичні конденсатори кросоверів CANTON CT-80, почав звикати до думки, що мені все це доведеться робити самому.
Проблема яка мене до цього штовхнула, певний дискомфорт при прослуховуванні рокових композиції, чи класики на високій гучності. Підсилювач marantz PM7000.
Програма WinISD має генератор частот, яким я прогнав по частотам розділення кросоверу 450/4000гц, і помітив, що частоти опущені.
Замінити треба три конденсатори, нижче їх номер і сецифікація за каталогом CANTON:
3098 = 18µf/23VAC
2801 = 47µF/23VAC
1615 = 120µF/35VAC

Там ще є два плівкових, чи як вони там називаються, конденсатора, але я їх міняти не планую, не рекомендують на audikarma, бо їх деградація навіть через 30 років не впливає на частотну характеристику системи.

Прошу допомогти з наступними питаннями:
1. Шукав кондесатори Mundorf з моїми характеристиками, але Vольтаж там вищий, як це вплине на роботу системи, наче це мало б бути тільки краще, але в яких границях? Яких виробників кондесаторів можна теж розглянути? Де в Україні можна їх купити,чи шукати на ebay, AMAZON.
2. Як правильно розкрити корпус: через вуфер, чи знімати задню кришку, якщо задню кришку, то як, гріти чимось, чим потім заклеювати?

Буду вдячний за будь-які рекомендації, бо я такою роботю ніколи ще не займався!

Дякую

Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
CANTON CT-80 кросовер - REALvirus - 22-03-2020 10:21

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS