Осторожно, мошенники!
|
Автор |
Сообщение |
Bubblegum
Ветеран

|
RE: Осторожно мошенники на форуме !!! / 18-01-2020 10:18
Всі чомусь забувають, що форумні продавці - це не продавці в магазинах чи супермаркетах, на яких можна поскаржитися у захист прав споживачів і яким можна повернути товар на протязі 14 днів. На форумі все ж таки продажі приватні і законом не регулюються і кожен продавець для себе сам встановлює якісь правила, і такі питання, як повернення неякісного товару залежить від того як продавець дорожить своєю репутацією і які цінності закладені у нього батьками, від виховання, а також від вміння домовлятися обох сторін.
У випадку Gizer-а, кожен прийняв для себе якусь сторону і, думаю, якусь думку про продавця/покупця для себе склав, хто більше втратить не відомо, але вона плюсів продавцю не добавить.
(18-01-2020 10:08)darkflesh писал(а): с какого продавец отвечает за содержание? он всего лишь продавец (не лейбл или другой оф дилер) и к производству товара никакого отношения не имеет 
Тобто, можна продавати усе, зроблене не тобою, головне гарно упакувати? Які можуть бути потім притензії? Я ж його не робив, я тільки запакував.
(Отредактировал 18-01-2020 в 11:04 Bubblegum.)
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Осторожно мошенники на форуме !!! - Bubblegum - 18-01-2020 10:18
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|