Обсуждение новинок массового кинематографа (мейнстрима).
|
Автор |
Сообщение |
serega198319831983
Ветеран

|
RE: Обсуждение новинок массового кинематографа (мейнстрима). / 09-01-2020 23:49
(08-01-2020 19:35)igorexp писал(а): Sergey hi-fi, якщо я не помиляюсь, я намагався дивитись фільм "Біллі Лінн: Довга перерва посеред бою / Довга прогулянка Біллі Лінна в перерві футбольного матчу /Billy Lynn's Long Halftime Walk". В описі до фільму обіцяли реальні 60 к/сек, але сперечатись не буду, тому що це було кілька років тому. Якось я експериментував і переключав частоту кадрів на ТВ на епізоді фільму, де швидко їхала машина, а на узбіччі дороги були закопані стовпці. Так от, машина була у центрі кадру і відтворювалась чітко, а стовпці при частоті 24 кадри були змазані. Кали я переключив на 60 кадрів. стовпці відтворювались чітко, але зникло відчуття швидкості і картинка стала якоюсь штучною. Це викликало дискомфорт. вы же не забывайте что есть еще скорость реакции матрицы! Не идеализируйте современные ТВ, нормально записанных 24 кадров обычно всегда хватает, а вот воспроизвести их на панели без смаза это уже намного сложнее!
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Обсуждение новинок массового кинематографа (мейнстрима). - serega198319831983 - 09-01-2020 23:49
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|