Виктор Цой
|
Автор |
Сообщение |
4ward
Ветеран

|
RE: Виктор Цой / 16-12-2019 12:00
Хронологія:
Дон Корнеліус:
Цитата:Кстати, зачем мужику, особенно такому бунтарю как Цой, красить глаза? Смотришь на некоторые его фотки и просто недоумеваешь от этого. У меня есть одно предположение, но сначала хотелось бы услышать точку зрения поклонников. Я пояснив про грим ТУТ. І мені здається, це пояснення лежить не на якомусь з полюсів біполярного мислення, а посеред цих полюсів. Вам так не здається?
Після свого пояснення я запитав у Вас, яке припущення у Вас (Ви ж писали, що маєте припущення).
Суть Вашого припущення в тому, що:
Цитата:макияж на физиономии Цоя является проявлением карго-культа. Туземцы, исповедовавшие карго-культ, делали "наушники" из кокосов и пытались привлечь самолеты, а Цой наносил на себя тушь и пудру, пытаясь походить на условного Роберта Смита. Выглядело это в высшей степени жалко и убого. Почитайте про забавную субкультуру SAPE из Конго. Это когда негры надевают вычурные наряды, на которые копят по полжизни, принимают необычные позы и мнят себя высшим светом, находясь на самом деле дерьме. повністю Ваша відповідь ТУТ.
Я вважаю, що Ваша позиція про карго-культ лежить на одному з полюсів біполярного мислення. Це саме, чисто аналітично вказав вам Некрозов, вказуючи на цей же полюс: мовляв, якщо користуватися таким полярним мисленням, то Вашу аватарку теж слід приймати аналогічно? Після цього ви продемонстрували захист себе в тому, мовляв "чого це ви на аватарки переходите?", намагаючись приписати Некрозову тролінг. Але тролінг, це коли не шукають смисл, а розмова існує лише для того, щоб провокувати емоційні реакції, образи, конфлікти чи марні дискусії. Некрозов же ж про смисл і писав. Далі, для захисту себе Ви перейшли до кульбіту, мол ви не асоціюєте себе з неграми, і взагалі, мовляв ви на висоті (гдонізм, перфекціонізм), бо співчуваєте негритянській молоді, котра боролася за свою свободу.
Ось про це і мова.
А Ви це хочете подати так, немов Вам приписали не ваші ж слова (які Ви сам говорив) про негритянську молодь, про нерозуміння текстів Цоя, про Ваше отвращение к Вишне, Сукачеву, реперам и рокерам. І зараз (і в минулому) Ви сам біполярно протиставляли Соул і Рок, чекали на контраргументи, а потім вплітали отримані контраргументи у вашу власну біполярну структуру "Рок-Соул" і цим же піналі своих опонентов. Тобото, ви зараз просто знову робите проекцію, просто описуєте все в розгорнутому вигляді.
Отже, якщо Ви об'єктивний, то чому не можна використати Вашу ж "теорію" про карго-культ до Вашої ж аватарки, а її треба застосувати лише до Цоя і до гриму загалом?
Всегда трудимся до полудня, а нам всего-лишь — до утра.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Виктор Цой - 4ward - 16-12-2019 12:00
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|