Виктор Цой
|
Автор |
Сообщение |
4ward
Ветеран

|
RE: Виктор Цой / 14-12-2019 18:52
Цитата:Что касается выживания и отсутствия эмоциональной стороны жизни, то в этом месте Вы скорее ошибаетесь, я рос в типичной совковой семье интеллигентов, с самого детства мама приобщала меня к "прекрасному": театры, концерты, худлит - все это было в моей жизни с избытком. Выживать тоже приходилось, но трудный период длился не так уж и долго. питання в іншому: чи розмовляла мама з вами про почуття, про любовні стосунки? Чи якраз слова про "типову радянську сімю" і є підтвердженням моєї здогадки?
Цитата:А. Вишня вызывает отвращение не своей внешностью (я бы не стал так говорить о человеке только из-за его внешности, по всей видимости связанной с какими-то гормональными проблемами), я не про зовнішність говорив. Вишня може не подобатись, але це не те саме, що "крайнее отвращение". Ви й зараз відповідаєте так, як я про це описував. Вишня не гомосек і не збочинець (ви пишете про гормональні порушення). Він - інше. (я не вказуватиму що)
Цитата:Плюс чисто по-человечески он вызывает отвращение тем, что подливает на своих бывших коллег, пусть и говоря правду. так, він викликає цим неприязнь, але не відразу ж (знову у вас полюс). Вишня говорить "правду" в умовному розумінні - він говорить про це з своєї "колокольні", як і Ви. Вишня судить дууже субєктивно, і цим ці його судження знаходяться вже дууже віддалено від обєктивної реальності. Я не про зовнішність. Ви часто нападаєте на людей вашої статі, і це потрібно розглядати виключно в описаному мною ключі. Ви на просторах форуму писали таке про жінок?
Цитата:Ну какой же тут переход на личности? Вы просто не знаете контекста: я множество раз подкалывал товарища Некрозова за фото Муссолини на его аватарке (особенно в те моменты, когда он про фашизм рассуждал Happy0196 ), Некрозов цілком резонно у своєму запитанні підвязав вашу аватарку до сказаного Вами ж. Ви і зараз, відповідаючи мені, цього не вловили? (я не вірю). І про контекст з аватаркою я знаю. Якщо я памятаю про ваші слова, то чому ви хочите припустити, що я не памятаю про цей випадок з аватаркою Некрозова? Тим паче, що я тоді теж брав участь у діалозі, і певним чином став на захист Некрозова, за що ним (Некрозовим) теж був полахмачений.
Цитата:Что же до хабальщины и Верки Сердючки, то Вы правы, но не до конца. Если бы я был таким снобом, каким меня увидели Вы, то я бы,.. Ви не сноб. Навпаки! Ваш вишукано-витончений смак якраз і черпає у гедонізмі і перфекціонізмі, бо це - типу "якраз" найвища точка (полюс) "раціонального".
Цитата:Вы уж простите, что Pastime Paradise Стиви Вандера мне нравится, а Группа крови - нет. Ну я писав не лише про те, що вам просто "неподобається". Ваша "критика" не про звичайне "неподобається".
Цитата:Даже Вы, 4ward, делаете удивительный вывод о том, что сложно поверить в то, что эрудированному человеку может быть непонятен Цой, что большинство скорее подумает про троллинг. ну, якщо б Ви розкрили смисл пісні і проіллюстрували б своїми міркуваннями навколо цього смислу, що там щось гівенцем попахує - інша справа. А так - у нас все по-іншому ж. Так, судячи з Вашої ерудиції, з манери вести діалог, дууже важко повірити що це не спеціально Ви так "предявляєте аргументи". Але, відомо ж, що таке можливе. Частково, я розкрив суть цього механізму. Хіба от не знаю, чи треба було писати про це публічно.
Всегда трудимся до полудня, а нам всего-лишь — до утра.
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Виктор Цой - 4ward - 14-12-2019 18:52
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|

|