Фронтмен IRON MAIDEN Брюс Дікінсон прийняв участь 21 листопада в Палаці Монкальм в Квебеку, Канада, в рамках святкування 50-річчя покійного ,неперевершеного клавішника DEEP PURPLE Джона Лорда '"Concerto For Group And Orchestra".
Дікінсон сказав напередодні концерту : 'Велика честь брати участь у 50-річному ювілеї' Концерту для групи та оркестру '. Коли Пол Манн зв’язався зі мною щодо події в Квебеку, я негайно сказав -так
Як для багатьох ' DEEP PURPLE 'був головним, постійним впливом у моєму житті, починаючи з підлітків, і в наступні роки мені пощастило стати добрими друзями з усіма учасниами гурту, особливо пощастило у співробітництві з Джоном Лордом .
Під час концерту у розмовному слові у вересні 2018 року в Копенгагені, Данія, Дікінсона запитали про його стосунки з Лордом. Він відповів: 'Джон Лорд був чудовим джентльменом, і ми були близькими друзями. І він сумно помер від ... У нього був рак підшлункової залози, але він пережив півтора року - багато проти того, що всі говорили, що станеться. І насправді, врешті-решт, він не помер від раку підшлункової залози - він, на жаль, помер від страшної анемії, яка стався з ним, можливо, в результаті лікування. Але у нас були всілякі шалені плани, в тому числі я виїжджав на гастролі з ним, співаючи DEEP PURPLE пісні з оркестром, який він планував зробити; це було однією з речей, які ми планували робити. Але все це перервалося і скасувалося, і було, очевидно, дуже сумно. Він був чудова людина ».