Про TDA1540 поговоримо..!?
|
Автор |
Сообщение |
Nemo
Ветеран

|
RE: Про TDA1540 поговоримо..!? / 24-09-2019 09:12
(24-09-2019 08:06)rotla писал(а): Последний однобитный ЦАП был снял с производства в прошлом году.
Выпускаемые сейчас - мне не известны.
Тем не менее. таких не существует.
Если речь про однобитные, то лично мне они не очень нравятся.
Хотя говорят реализация Назара на этом последнем однобите и звузчит хорошо., я предпочитаю современные мультиьбиты. Слушать из комфортно и приятно, особееенно по сравнению с сабжевым гaвнецом, а уж тем более с 1543.
Даже по сравнению с 1541А - тоже.
Конечно, даже поделки недегенерата тоже находят своих поклонников.
Я недавно слухав добірку різних сучасних мікросхемок..)
Наведіть приклади сучасних мудьтибітних мікросхем цап, які виробляються зараз і звучання яких вам подобається.
(23-09-2019 11:23)Sheridan писал(а): Хотелось бы по прошествии столько времени увидеть реальное изделие а не макеты,
посмотрите как хлопцы из Мариуполя делают глазу приятно.
Так, варіант макету 16 біт на 1540 біт тільки недавно розроблений, над ним потрібно ще не мало працювати..)
Один виріб так точно буде, типу мій, я його дороблю та оформлю, зберу в корпусі.
Але на все це потрібний час та сили, я проводжу подібні розробки перебіжками, по можливості, перед усім для себе, без намірів продавати.
Це все поглинає гори часу, приносить гори мороки, міні його вічно не вистачає і т.д.
Не виключено, що після структурованої доробки макету 16 біт 8 1540 та приведення його в більш цивільний вигляд - зареєструюсь на сайті diyaudio_com і опишу розробку.
В чому її суть, для чого та для кого вона потрібна, кому може бути цікавою.
"Пора донести новину про варіант 16 біт 1540 на світові простори"
Впевнений, там знайдеться чимало однодумців та зацікавлених )))
(Отредактировал 24-09-2019 в 09:25 Nemo.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Про TDA1540 поговоримо..!? - Nemo - 24-09-2019 09:12
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|

|