Що звучить краще за ГМ-70(?)
Автор Сообщение
SVS Не на форуме
Ветеран

RE: Що звучить краще за ГМ-70(?) / 24-02-2019 15:24
(24-02-2019 10:36)Сашабрус писал(а):  "Вінниця це не край світу, можна приїхати і послухати. Я пишу тільки про те, що чув власними вухами, ви ж всі про свої думки взагалі." Опишите пожалуйста свою систему в которой Вы слушаете. Источники звука.Акустика,соединительные провода (акустические,межблоки,сетевые) Размер помещения и примерная растановка акустики.И на каком музыкальном материале предпочитаете сравнивать (тембр каких музыкальных инструментов в приоритете?).
Підсилювачі мої, акустика https://manualzz.com/doc/32451214/hds-45...nents.com, джерела сигналу: СД програвач Denon-2560, саморобний ЦАП на AD1861 (з передискретизацією, пересинхронізацією, гальванорозв'язкою та іншими правильними штуками), вініл грає програвач на базі Lenco-L75 з картриджем ELAC ESG - 794e, коректори також мої.

Про дроти писати нічого не буду, не вони повинні визначати звучання системи. Коли система звучить ніяк і ти заставляєш її хоч трохи заграти заміною кабелів - гріш ціна такій системі. Дротиками треба наводити лоск у системі, яка гарно грає.
Але це моя позиція, бо я можу залізти всередину будь-якого апарату і зробити, як це зараз називається, апгрейд. Інколи заміна міжкаскадного конденсатора одного бренду на інший дає приріст в звучанні на порядок більший за будь-який кабель. Для тих, хто на лазить всередину, залишається перебір кабелів.

Зараз на роботі експериментую з коректорами та післяцаповими буферами, тому все зараз там. Кімната метрів 70, місця вистачить всім, можна не соромитися, незручностей для домашніх не буде.

До речі, в Черкасах є мій підсилювач на 811 лампах. Може власник не відмовить, як у Вас буде велике бажання.

(24-02-2019 12:17)AudioMagic писал(а):  А хіба лампа може звучати?
А Ви не знали? Так само як магнітофон чи підсилювач. Чи треба дослівно описувати що мається на увазі і що всі, і Ви в тому числі, розуміють.
(Отредактировал 24-02-2019 в 15:28 SVS.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Unforgiver

Сообщения в этой теме
RE: Що звучить краще за ГМ-70(?) - SVS - 24-02-2019 15:24

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS