Що звучить краще за ГМ-70(?)
Автор Сообщение
AudioMagic Не на форуме
Ветеран

RE: Що звучить краще за ГМ-70(?) / 24-02-2019 12:17
(23-02-2019 20:58)SVS писал(а):  З легкої руки Олексія Шаліна (може і не його, але у нього я це побачив вперше) кільканадцять років тому ГМ-70 нарекли "королевою тріодів". Чи заслуговує вона на це?
На мій погляд і смак - ні. Підкреслюю, на мій смак. Це те, що я чую і як сприймаю. У інших все може бути по іншому і це не предмет для суперечок і гризні.
Якщо спробувати описати словами слухові відчуття, то у всіх підсилювачів на ГМ-70 (абсолютно), а я їх переслухав чимало, я відчуваю ледь чутну "зернистість" у звуці. У мене часто є можливість порівняти звучання різних підсилювачів, без прямого порівняння,. можливо, я і не звернув би уваги на це, але почувши один раз потім постійно на це звертаєш увагу.
А тепер конкретика. На мій смак, станом на середину 2018 р., лідером за звучанням серед потужних однотактів (потужність від близько 20 Вт) була Г-811. При прямому порівнянні з апаратами на ГМ-70 ті зливали з перших же тактів на будь-якому музичному матеріалі. Що добре, що різниці між декотрими Г-811 і 811А імпортних брендів практично немає. Рязанські лампи навіть кращі за відтворенням НЧ.
А хіба лампа може звучати?
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Що звучить краще за ГМ-70(?) - AudioMagic - 24-02-2019 12:17

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS